DIT ZEGGEN MIJN KLANTEN

OVER MIJN COACHING EN TRAINING

*Loek Daemen*

Ik had weinig twijfels voor deelname. Vooraf twijfelde ik wel of dit traject hetgeen was dat ik nodig had. Of het niet te dwangmatig zou zijn. Maar bij het eerste gesprek waren de twijfels al weggenomen.

Toen ik begon zat ik aan het einde van een herstel van een burn out. Ik had een terugval gehad, omdat ik niet op het juiste pad zat. Ik had sterk de behoefte om fysiek echt fit te worden en dus minder dan 80 kilo te gaan wegen. Tijdens de eerste meting dacht ik dat ik 89 woog, maar dat bleek ruim 92. Mijn transformatie ligt vooral in het fysieke.

Ik heb mijn eetpatroon aangepast door minder of niet te eten in de avond, te ontbijten na het sporten in de ochtend en met name bewuster gaan eten. Meer vezels, minder koolhydraten waardoor ik minder nodig heb en geen vreet kicks en suikerpieken en dalen heb. Veel constantere energie, meer energie.

Daarnaast ben ik iedere dag in de ochtend gaan sporten. Dat is iets wat ik al veel langer wilde en nu ben gaan doen. Daarbij ook gerichter gaan trainen, meer aandacht voor spieropbouw. De belangrijkste les is dat ik door bewuster te eten en te sporten mij vele malen vitaler voel, positiever ben en meer doe.

Daarnaast helpt het me om focus te houden op wat voor mij belangrijk is. Het onderdeel over voeding en fysiek heeft mij het meest gegeven. Dat was voor mij ook de aanleiding om dit te gaan doen.

Ik zou je zeer zeker aanraden. Aan iedereen die serieus stappen wil maken op gebied van vitaliteit. Mensen die zichzelf willen ontdekken.

“Georgina is een erg enthousiaste positieve coach met veel kennis op tal van aspecten die je vitaliteit beïnvloeden. Zowel fysiek (training, voeding) als het mentale en emotionele vlak. Ze geniet zichtbaar van het vooruit helpen van mensen in het vinden van hun authentieke zelf. Verwacht geen standaard programma.”

Georgina begeleid je met hetgeen jij op dat moment nodig heb. En met effect. In twee maanden tijd ben ik 8 kilo afgevallen en voel ik mij door eenvoudige aanpassingen in mijn voedingspatroon veel fitter en energieker.

*Sophie*

Tijdens mijn eerste contact, na het wekelijkse sportuurtje, heeft Georgina mijn bloeddruk, gewicht e.d. gemeten. Omdat ik in 2019 veel bezig was met mij gezondheid en vooral mijn patronen m.b.t alcoholgebruik wilde aanpakken had ik besloten om Georgina te vragen mij te coachen en te ondersteunen. Aangezien ik, uit het verleden, bekend was met de methodes en trainingen in de verslavingszorg wilde ik het nu over een andere boeg gooien.

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek was het duidelijk dat Georgina me kon en wilde helpen. Wat me aansprak was de opzet en inhoud van het gehele coaching traject (10 contactmomenten) en vooral haar brede insteek. Zij wilde oprecht weten en onderzoeken wie ik was, waar mijn kwaliteiten lagen, toekomstdoelen en of ik leef vanuit mijn hart, gevoel en positieve energie of juist niet. Elke 2 weken hadden we een afspraak en ik kreeg opdrachten mee. Als het nodig was kon ik haar tussentijds bereiken.

Beginsituatie: Ik dronk dagelijks 4 tot 8 glazen wijn om me te ontspannen en te belonen. Ik ben een hardwerkende, sociaal functionerende, actieve, gevoelige, sportieve, creatieve alleenstaande moeder van 2 puberzoons. Naast mijn werk, sport en mijn kinderen kwam ik tot niets. Te weinig energie, met name in avonduren, omdat ik dronk tussen 16.00-18.00 uur

Nu situatie: Ik drink 2-4 glazen wijn, alleen in het weekend, ga stoppen met roken (ik ga o.a. meedoen aan cursus begin maart 2020). Ik heb veel meer energie, heb een nieuw talent ontdekt. Ik heb in 2 weken tijd een verhalenbundel eruit gepoept, geschreven vanuit mijn hart, welke ik ga uitgeven in 2020. Ik heb enorme zelfinzicht gekregen door o.a. het lezen van boeken gedurende het coaching traject.

Ik ga een ander talent, mijn groenen vingers, inzetten ten behoeve van anderen. Ik ga een buurttuin ontwikkelen in samenwerking met gelijkgestemden. Ik heb een baan verloren en een nieuwe baan gekregen gedurende het coaching traject. Het contact met mijn moeder heeft een boost gekregen en ik er is een heel bijzonder iemand in mijn leven gekomen.

Mensen die graag omringt willen worden met positieve energie, vertrouwen, niet te beroerd zijn om naar zichzelf te kijken vanuit alle hoeken en zelf aan de slag willen die hebben aan Georgina een supercoach. Georgina geeft je de tools, je doet het zelf, je bent niet alleen.

*Jan Willem*

Georgina heeft mij uitstekend geholpen met inzichten op het gebied van voeding en gewicht.

Door haar advies en kijken naar wat er specifiek bij mij past, uiteindelijk tot een fijn voedings- en bewegingspatroon gekomen waar ik me helemaal prima bij voel en wat natuurlijk aanvoelt.

Georgina heeft met haar kennis en prettige manier van werken mij op het goede spoor gezet, kan het iedereen aanraden.