GEORGINA ANG

JOUW LEEFSTIJLCOACH

Stap voor stap ontdek je je beste zelf ..

Ik ben Georgina Ang, 41 jaar oud en heb 2 kinderen. Voordat ik kinderen kreeg had ik zelf altijd de angst om na mijn zwangerschappen dik te worden. Mijn moeder en zus waren namelijk na hun zwangerschappen dik geworden. Ik weet nog goed als kind dat mijn moeder altijd bezig was met lijnen. In 2011 was ik tijdens mijn eerste zwangerschap 15 kg aangekomen. De eerste week na de bevalling dacht ik dat het nooit meer goed zou komen.. 

In 2012 kreeg ik het boek “De Voedselzandloper” waardoor ik interesse kreeg voor gezonde voeding. Ik ben toen minder vlees en suiker gaan eten en meer volkoren producten, groenten en gezonde vetten. Doordat ik gezonder ben gaan eten ben ik met succes op mijn oude gewicht uitgekomen. Ik voelde me ook veel beter met mijn energie en had veel minder last van after dinner dips. 

Toch voelde ik me niet lekker in mijn vel zitten. Ik ben geboren met flinke bovenbenen en flinke bovenarmen. Vanwege de zwangerschappen was mijn huid bij mijn buik een stuk losser geworden. Ik stoorde me aan de “lovehandles” die over de rand van mijn broek hingen. Ik durfde geen strakke kleding te dragen vanwege vetrollen en mijn buik. Al sinds mijn pubertijd schaamde me voor mijn lichaam. Ik at gezond en toch lukte het mij niet om het vet bij mijn buik en “lovehandles” kwijt te raken.

Toen ik eenmaal leerde hoe mijn te vet verbranden kreeg ik een plattere buik en werd mijn huid strakker. Nu ik de 40 gepasseerd ben heb ik eigenlijk nog nooit zo goed eruit gezien. Voor de eerste keer in mijn leven vind ik het niet erg om in een bikini rond te lopen en draag ik elke dag een mooie jurk. Ik straal en voel me daardoor ook een stuk zekerder. 

Ik doe niets liever dan mensen helpen. Ik voel me blij als ik iemand anders blij kan maken. Het doet me goed als ik mensen kan helpen met een gezonde leefstijl. Er is voor mij niks mooier dan de verbaasdheid van cliënten als ze zich zo snel al beter voelen met gezonde voeding, beweging en betere slaap. 

Op een positieve manier begeleid ik je stap voor stap naar gezonder gedrag. Ik ben je spiegel en help je jezelf te ontdekken. Ik help je met je motivatiekracht en het stellen van duidelijke doelen. Hierdoor zal je niet terugvallen en werken we aan een gezonde leefstijl voor de rest van je leven. 

Geef jezelf een kado en begin vandaag met een gezonde leefstijl. Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen.

Opleidingen

  • Post HBO Registeropleiding Integraal Leefstijl -en Vitaliteitscoach, MARK Academy
  • Industrieel Ontwerpen, TUDelft.

Ik ben verbonden aan de zorggroep PoZoB en gelicenseerd voor het CooL programma. Ik sta in het kwaliteitsregister leefstijlcoaches (Kabiz) en ben verbonden aan de beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN).

Georgina Ang I Leefstijlcoach

“Als je me echt zou kennen dan weet je dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel om het uiterlijk geef. Dat ik vind dat iedereen op zijn eigen manier mooi is. Dat ieder op zijn eigen manier iets bij te dragen heeft in deze mooie wereld. Mijn lievelingskleur is blauw en ik ben dol op alles met water. Ik ben een denker en doener. Ik doe niets liever dan kijken, leren en dingen uitproberen. Ik ben een verstrooide professor en een sloddervos. Ik loop met een grote boog om mensen heen die denken dat ze beter zijn dan een ander. Ik ben super enthousiast en plaag heel graag. Plezier en gezelligheid is voor mij heel belangrijk. Gezond leven is hard werken maar het moet wel leuk blijven.”